FAQs

Τρόποι Πληρωμής

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής :

  • με αντικαταβολή κατά την παράδοση
  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν Παράδοση

Δωρεάν αποστολή και παράδοση για παραγγελίες εντός Αττικής. Για τους υπόλοιπους νομούς προς το παρόν παρέχεται μόνο η δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Οι παραλαβές πραγματοποιούνται κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00. Η πληρωμή στο κατάστημα γίνεται είτε με μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα.

Επιστροφές – Ακυρώσεις

Όροι Επιστροφών

Έχετε τη δυνατότητα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση αποκλειστικά εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το εν λόγω προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (21 1418 5075) ή με e-mail (info@www.www.www.athlesisplus.gr)

Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Κατά την επιστροφή το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Εξαιρούνται ελαττωματικά είδη. Τα προϊόντα αποστέλλονται συσκευασμένα σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην υποστούν φθορά.
Η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για φθορά στο δέμα ή στο περιεχόμενο μετά την παραλαβή του πακέτου.

* Πρέπει να μεριμνήσετε ώστε το επιστρεφόμενο είδος να φτάσει σε εμάς ακέραιο. Η ασφαλής συσκευασία του για αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά είναι δική σας ευθύνη.
* Δικαίωμα υπαναχώρησης: Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.
* Εάν χρησιμοποιήσετε μεταφορέα δικής σας επιλογής, το κόστος επιβαρύνει εσάς.
* Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το αρχικό παραστατικό αγοράς –ειδικά για την περίπτωση που έχει εκδοθεί Τιμολόγιο Πώλησης πρέπει να μας επιστραφεί το πρωτότυπο παραστατικό.
* Είδη σε έκπτωση ή σε προσφορά αλλάζονται μόνο με είδη αντίστοιχης κατηγορίας (σε έκπτωση ή προσφορά).
* Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά.
* Τα επιστρεφόμενα είδη αποστέλλονται στη διεύθυνση Τσακάλωφ 25, Κολωνάκι, 10673, Αθήνα, Αττική.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση.
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 21 1418 5075 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-21.00) ή να μας στείλετε e-mail στο info@www.www.www.athlesisplus.gr από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας και θα αναφέρεται η πρόθεση του αγοραστή να ακυρώσει την παραγγελία.
Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει φύγει από το κατάστημα, θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά. Εάν το ποσό έχει κατατεθεί ήδη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, σας επιστρέφουμε το πόσο μείον τυχόν τραπεζικά έξοδα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν και φέρει ευθύνη η www.www.www.athlesisplus.gr π.χ. κακή συσκευασία, φθορά κατά τη μεταφορά του, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών
πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-
bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον
ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.